NAAICURSUSSEN

De naaicursussen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Iedere cursist werkt op zijn/haar eigen tempo aan een kledingmodel naar keuze. In het atelier zijn vele boeken en modebladen aanwezig waaruit een kledingmodel en patroon kan worden gekozen. Cursisten krijgen individuele begeleiding bij het werken aan het gekozen kledingstuk. Groepen bestaan uit maximaal 9 personen.

Cursisten kunnen hun eigen naaimachine meenemen maar ook gebruik maken van de machines in het atelier. Naast de werktafels zijn er twee elektrisch in hoogte verstelbare grote tafels die heel geschikt zijn om stoffen te knippen of patronen uit te werken. In het atelier kan verder gebruik worden gemaakt van industrienaaimachines, lokmachines en stoomstrijkijzers.

CURSUSDAGEN

Cursussen worden gegeven op:

DagTijdBeschibaarheid
Maandag ochtend09:30-11:30wachtlijst
dinsda ochtend09:30-11:30wachtlijst
Dinsdag avond 19:30-21:30wachtlijst
Woensdag ochtend09:30-11:30wachtlijst
Woensdag avond19:30-21:30wachtlijst
Donderdag ochtend09:30-11:30wachtlijst

Als het door u gewenste dagdeel vol is, kunt u via onderstaand reserveringsformulier vrijblijvend op de wachtlijst geplaatst worden. Ook zal er dan bekeken worden of er wellicht mensen zijn die naar een andere dag willen verplaatsen zodat er een plek voor u vrijkomt.

Zodra er een plek vrijkomt wordt er contact met u opgenomen.

Tijdens de schoolvakanties worden er geen cursussen gegeven.

KOSTEN

Inschrijven kan per lesblok van 10 cursusdagen van 2 uur. De kosten hiervoor bedragen € 160,- per lesblok. Een gemiste les kan in overleg eventueel op een ander tijdstip worden ingehaald als hiervoor een plek vrij is.

AANMELDEN

Met onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor een of meerdere naaicursussen: